2017-2018 Eğitim-Öğretim Bahar Y.Y. Bütünleme Sınav Programı’ na BURADAN ulaşabilirsiniz.

-Aynı gün ve saatte sınavınız çakışıyor ise en kısa sürede Arş. Grv. Sinan ATLI’ ya sinanatli@aku.edu.tr adresinden bilgi veriniz.

-Bütünleme sınav haftasında bir gün içinde birden fazla sınavınızın olması normal bir durumdur. Bu durum sınavların tarih ve saatini değiştirmek için zorunluluk doğurmamaktadır.

-Kişiye özel yapılacak değişiklikler başka öğrencileri mağdur edebileceğinden zorunlu haller dışında değişiklik yapılamayacaktır.

-Alan dışı dersleriniz 20 Haziran Çarşamba günü 14:00-18:00 saatleri arasında yapılacaktır. Alan dışı dersi sınavınızın tam saatini öğrenmek için, dersi aldığınız fakülte ve bölümün sınav programını kontrol etmeniz gerekmektedir.

– YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER için A.İ.T.T. ve Türk Dili sınavları 20 Haziran Çarşamba günü yapılacaktır.

Sınav programı için gerekli tüm bilgi ve işlemler için Arş. Grv. Sinan ATLI’ ya sinanatli@aku.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba 538 kez görüntülendi