Son sınıf öğrencilerinden mezuniyet törenine katılacak olanların sayısının belirlenmesi gerekmektedir. Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerimizin numara, ad soyad ve cübbe ölçüsünü (S-M-L-XL) Arş.Grv.Dr. Melih ÖZÇATAL‘a 04.07.2021 tarihine kadar bildirmesi gerekmektedir.

Cübbe-şal-kep fiyatı 100₺ olup Üniversite genelindeki toplam katılım sayısına göre (5000 üzerinde olması durumunda) 80₺’ya kadar düşebilir.

Değerli Öğrencilerimiz;

♦ 14-25 Haziran 2021 tarihleri arasında uygulanan “Mezuniyet Töreni Anketi” sonucuna göre Mezuniyet Törenlerinin 21 – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında birim bazında Açık Alanda yapılması planlanmaktadır.

♦ İlişik kesme işlemlerini tamamlamış olmaları kaydıyla mezuniyet törenine katılan öğrencilerimize diplomaları da verilebilecektir.

Mezuniyet Töreni Hakkında

30 Haziran 2021, Çarşamba 198 kez görüntülendi